Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκευή της γέφυρας, που ενώνει την EMDI Εμπορική Διαχείριση με το λογισμικό διαχείρισης πελατολογίου, υποστήριξης και τιμολόγησης υπηρεσιών Web Hosting και Domain Names. WHMCS!

Συγκεκριμένα, τώρα υπάρχει η δυνατότητα το εμπορικό πρόγραμμα EMDI να συνεργάζεται πλήρως και αποτελεσματικά, παραμένοντας άμεσα ενημερωμένο με όλες τις αλλαγές προϊόντων, πελατών, παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του WHMCS.

Έτσι, για παράδειγμα, μια παραγγελία που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού σου καταστήματος που χρησιμοποιεί το λογισμικό WHMCS, μεταφέρεται άμεσα και αυτόματα στην EMDI Εμπορική Διαχείριση στον υπολογιστή σου και σε ενημερώνει αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς άνα πάσα στιγμή τη λειτουργία του e-shop και χωρίς να έχεις το φόβο να μην προσέξεις ή να χάσεις κάποια παραγγελία. Επιπλέον, όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του e-shop μεταφέρονται αυτόματα μέσω της γέφυρας και στην EMDI Εμπορική Διαχείριση.

Η γέφυρα της EMDI με το WHMCS αποτελεί λογισμικό ανοιχτού κώδικα και διανέμεται δωρεάν, η εγκατάσταση όμως και η παραμετροποίηση του προσθέτου από εμάς στον υπολογιστή και στο e-shop σου, κοστίζει 100 ευρώ, μαζί με πλήρη υποστήριξη και οποιεσδήποτε απορίες προκύψουν από τη χρήση του.

Επικοινώνησε μαζί μας και επωφελήσου από την καινοτόμο αυτή τεχνολογία, συνδέοντας με πρωτοποριακό και εύχρηστο τρόπο τις ηλεκτρονικές σου πωλήσεις με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης EMDI!

 

* οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%