Στην αποθήκη πάνω αριστερά πατάς επεξεργασία και μετά «κλείδωμα διαγραφής, μαζικής μεταβολής & αντικατάστασης ειδών & υπηρεσιών».

Έτσι εμφανίζεται το κουμπί διαγραφής.
Επιλέγεις από τη λίστα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θέλεις να διαγράψεις και πατάς «Διαγραφή».